Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Engleski glumac Hugh Grant i Jemima Khan, njegova pratilja već tri godine, odlučili su se rastati, objavljeno je na internet stranici People.


"Hugh i Jemima odlučili su se prijateljski rastati", kazao je menadžer glumca Robert Garlock.

Vezani članci Severina, Igor Kojić Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj Bill i Melinda Gates Bill i Melinda Gates službeno su se razveli nakon 27 zajedničkih godina, detalji ugovora teć se se saznati

Do objave dolazi istog dana kad su Grantova nekadašnja pratilja Elizabeth Hurley i indijski poslovni čovjek Arun Nayar objavili namjeru da se vjenčaju. 

Hugh je bio s Hurley u dugoj vezi koja je okončana 2000. godine.

Zadnje tri godine 46-godišnji Hugh izlazio je s 33-godišnjom Jemimom Khan, bivšom suprugom pakistanskog kriket igrača Imrana Khana, i kćeri poslovnog čovjeka Sira Jamesa Goldsmitha, sada preminulog.

Hugh Grant poznat je po ulogama u komedijama "Četiri vjenčanja i sprovod", "Ja u ljubav vjerujem", "Zapravo ljubav", "Sve zbog jednog dječaka" i "Dnevnik Bridget Jones".

Objava o prekidu Granta i Khan iznenađuje jer je krajem siječnja, na konferenciji za tisak povodom njegova novog filma "Music and Lyrics", glumac izjavio kako se konačno "skrasio" i kako mu je "jako drago" da je pronašao srodnu dušu.