Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlatna medalja

Nova TV ima najkvalitetniji televizijski program

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraživanja gledanosti već odavno potvrđuju da je Nova TV prva po izboru gledatelja, a istraživanje QUDAL– QUality meDAL 2015/2016 je još jednom pokazalo da je ova komercijalna kuća br. 1 u kvaliteti televizijskog programa.

Da Nova TV ima najkvalitetniji televizijski program potvrdilo je i istraživanje tržišta i nagrađivanja najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu QUDAL - QUality meDAL iza kojeg stoji švicarska organizacija ICERTIAS - International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zurichu.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Parlamentarni izbori 2024. pet minuta Raspored predstavljanja kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 2024. godine

Veliki interes za ulazak u najpopularniji kulinarski show MasterChef

Nova TV je osvojila najveći broj glasova potrošača (Br. 1 u kvaliteti) u istraživanju tržišta QUDAL – QUality meDAL 2015/2016 provedenom u Hrvatskoj tijekom mjeseca siječnja 2015. na uzorku od 1.200 ispitanika, hrvatskih potrošača. Istraživanje je provedeno putem web ankete metodom CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness) od strane švicarske organizacije ICERTIAS.

Nova TV je na temelju postignutih rezultata postala ponosni nositelj jedinstvene zlatne medalje za kvalitetu QUDAL i status "QUDAL Br. 1 u kvaliteti" za kategoriju: najkvalitetniji televizijski program općenito. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene