Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promax Global Excellence

Nova TV u finalu za najprestižniju nagradu za izvanredna postignuća u marketingu i dizajnu: "To je potvrda da kvalitetom i kreativnošću podižemo standarde"

Nova TV još jednom se može pohvaliti svjetskim uspjehom. U finalu smo za najprestižniju nagradu za izvanredna postignuća u marketingu i dizajnu - Promax Global Excellence i to zahvaljujući promo spotovima za kampanju Dnevnika Nove TV.

Promo spotovi za kampanju Dnevnika Nove TV doveli su Novu TV u finale svjetske nagrade Promax Global Exellence. Za marketinšku komunikaciju, u kategoriji News Program, Special Promo or Campaign. Natječe se s velikim imenima među kojima su Worner Brothes i CBC.

Pročitajte i ovo Kninski heroji spriječili otmicu djece - 1 Nije dvojio Heroj iz Knina spasio je dvoje djece od otmičara, a za Dnevnik Nove TV kaže: "Vidite zgradu iza mene? Srce mi je veće nego ta zgrada"

"Mislim da je to potvrda da svojom kvalitetom i kreativnošću podižemo standarde na domaćoj razini redovno, ali ovaj puta i svojom kvalitetom promocije i marketinškim aktivnostima i na globalnoj razini", rekla je direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV Ivana Galić Baksa.

Više pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Viktorije Bednjanec.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene