Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog koronavirusa

Prosvjed kakav se ne pamti: Tisuće Izraelaca izašle na ulice, ali uz socijalnu distancu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod strogim mjerama zbog koronavirusa, tisuće Izraelaca prosvjedovale su u nedjelju protiv premijera Benjamina Netanyahua.

S maskama na licu, mašući crnim zastavama na razdaljini od dva metra, tisuće Izraelaca u nedjelju su prosvjedovale protiv premijera Benjamina Netanyahua, pod strogim mjerama zbog koronavirusa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Simbolične količine" Izrael šalje neiskorištene doze cjepiva Palestincima i drugim zemljama: "Primili smo brojne molbe, ali..." Slika nije dostupna Nedostižan tempo Cijepljenih u svijetu sve više, ali jednu će zemlju biti teško stići: U jednom danu cijepili više od 200 tisuća ljudi

Netanyahu, koji niječe bilo kakvu krivicu, optužen je u tri korupcijska slučaja. Trenutačno je uslijed pregovora s oporbenim čelnikom Bennyjem Gantzom o raspodjeli moći i formiranju koalicijske vlade koja bi privela kraju godinu dana mrtve političke utrke nakon trojih izbora bez pobjednika. Prosvjedi su dopušteni tijekom izraelske karantene sve dok se prosvjednici drže razdaljine i dok nose maske za lice. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene