Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

10 najboljih u turizmu

Zagreb je turistička destinacija godine: Bandiću nagradu uručio premijer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Hvaru su dodijeljene najprestižnije domaće nagrade za 10 najboljih u turizmu.

Zagreb je turistička destinacija godine, a time je iza sebe ostavio Mali Lošinj, Krapinske toplice Dalmatinsku zagoru i Zagorje.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću nagradu je uručio osobno premijer Andrej Plenković. ''Zaslužio je to Zagreb sa svim svojim rezultatima i djelima. Presudio je rad, šljaka'', kazao je Bandić.

''Možemo biti ponosni najbolja turistička godina u povijesti i zato je važno da svi zajedno pridamo pravu pozornost grani koja je generator rasta hrvatskog gospodarstva'', rekao je Plenković.

Nagradu za životno djelo, Anton Štefanić, dobio je Jerko Sladoljev, koji je cijeli život posvetio razvoju kamping industrije.

''Treba osluškivati ono što gost želi i to implementirati, to je osnova, treba oblikovat ne ono što ja želim, moje snove, nego snove onih od kojih živimo, kada to uspijemo mi smo napravili pravi preduvjet za uspjeh'', kazao je Sladoljev.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene