Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri i pol mjeseca nakon potresa

Iz zidova u stanu u Zagrebu ispadaju komadi: "Sve je to od vibracija zbog tramvaja. Nisam baš strašljiva osoba, ali nije mi svejedno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri i pol mjeseca nakon snažnog potresa koji je pogodio Zagreb građani glavnog grada nemaju mira.

Društvenim mrežama šire se fotografije iz jednog stana u centru Zagreba. Kako nam je napisala vlasnica stana u Draškovićevoj, komadi zidova na fotografijama pali su tijekom proteklog vikenda.

Pročitajte i ovo Potres Nova podrhtavanja Potres kod Rijeke: ''Kratko, ali žestoko!'' Matea Ćorić Brunović i Damir Božek - 1 pomak s mrtve točke Četiri su godine od zagrebačkog potresa, a u kojoj je fazi obnova? "U prosincu sam dobio rješenje"

"Nisam ulazila u sobu nakon što mi je kći otišla na more", kazala je za DNEVNIK.hr, svjesna da je netko mogao nastradati. "Nisam baš strašljiva osoba, ali nije mi svejedno. Sve se puno više trese nego prije potresa", dodala je.

Kako kaže - za ovo ispadanje komada zidova krivi su tramvaji. "Sve je to od vibracija prouzrokovanih prometom i prokletim žicama ZET-ovim koje su zakačene na zidove naših kuća", navodi i opisuje da se vezivo iz zidova koje je prije više od 100 godina zalijepilo cigle na hrpu - pretvorilo u pijesak.

Doznajemo da je na kući žuta naljepnica te da im je rečeno da su potrebne hitne intervencije. "Koje? Čije? Kada?" pita se Zagrepčanka jer to do sada nitko nije precizirao i na sanaciji se ništa ne radi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene