Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon slučaja Mađarević

Plenković veleposlanicima: "Bacite oko na ono što vam rade suradnici na društvenim mrežama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska diplomacija okupila se u Zagrebu. U iduća dva dana brusit će smjernice vanjske politike. Najvažnija zadaća - dobro pripremiti Hrvatsko predsjedanje Vijećem Europske unije.

Posebno upozorenje svim veleposlanicima stiglo je zbog incidenta s diplomatkinjom Elizabetom Mađarević. Njezina stajališta odjeknula su i izvan Hrvatske, a taj je diplomatski skandal bio jedna od tema današnjeg skupa. Upozoreno je da se mora više paziti što rade zaposlenici veleposlanstava.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Dragan Čović snažna podrška Hrvatske Sastali se Plenković i Čović: "Otvaranje pristupnih pregovora BiH zajednički politički prioritet" Screenshot Poruke Turudića i Rimac Plenković: "Ustrajemo na Turudiću, objavljene poruke su čisti voajerizam"

"Kao šefovi misija bacite oko malo na ono što vam rade u vremenu opće otvorene komunikacije suradnici na društvenim mrežama jer ovakve stvari dobivaju negativan odjek i bespotrebno imamo određenu štetu na ugled i države i same službe", rekao je premijer Andrej Plenković.

Upozorenje je uputio i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman. "Tamo nitko nije privatno. Diplomati ste 24 sata", kaže Gordan Grlić Radman.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene