Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PAD LETJELICE

Policija proširila mjesto očevida, zbog iskapanja letjelice izmješteno oko 150 studenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog iskapanja letjelice koja se u četvrtak srušila u neposrednoj blizini Studentskog doma "Stjepan Radić", na zahtjev policije privremeno je izmješteno oko 150 studenata iz prvog paviljona, izvijestili su u subotu iz tog doma.

Radovi će trajati do kraja dana, kada se studenti mogu vratiti u svoje sobe. Studentski centar u Zagrebu je osigurao dnevni boravak studentima u zajedničkim prostorijama unutar studentskog doma, navodi se u priopćenju.

Napominju i da, ako radovi ne budu završeni tijekom današnjeg dana, bit će nastavljeni sutra od sedam ujutro te će studenti od tada morati biti izvan objekta prvog paviljona.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković OBILAZAK VOJNE BAZE Plenković telefonski razgovarao sa šefom NATO-a: "Zatražio sam da utvrde činjenice o ovom ozbiljnom incidentu"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko je kriv? Milanović o padu letjelice: "Ne može se tražiti krivca samo u NATO-u, ali nije vrijeme za upiranje prstom"

Osim toga, policija je proširila prostor na kojem se vrši očevid i pomaknula traku tako da su se novinari i zainteresirani građani morali udaljiti od mjesta pada.

Također, pauk Zagrebparkinga podiže automobile koji se nalaze na obližnjem parkiralištu, izvijestio je N1.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene