Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjeknulo poput eksplozije

Zagrepčani o padu drona: "Čuo sam to u centru. Mislio sam da ima veze s Ukrajinom, ali sam bio preumoran i otišao spavati"

U dijelu Zagreba jučer je odjeknuo glasan udarac nakon što je pored Save pala bespilotna letjelica. Pričali smo sa Zagrepčanima i pitali ih što misle o ovom incidentu.

U blizini zagrebačkog Studentskog doma Stjepan Radić sinoć je pala letjelica, a zvuk udarca odjeknuo je poput eksplozije. O ovom smo incidentu pričali sa stanovnicima glavnog grada.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović IMA BOMBE, NEMA BOMBE? Milanović ''sve koji se obraćaju ispred grabe'' pozvao da šute, a još ga nešto muči: ''Tko će upravljati Patriotom? Kondukteri ZET-a?'' Peter Szijjarto (Foto: AFP) ZAJEDNIČKA ISTRAGA Mađari dvaput dizali Gripene dan nakon pada letjelice u Zagrebu: Objasnili i zašto nisu ranije reagirali

"Velika letjelica je udarila na Jarun i ja sam to čuo tu, u centru. Već sam mislio da ima veze s Ukrajinom i Rusijom, ali sam bio preumoran pa sam odmah išao spavati", rekao nam je jedan Zagrepčanin.

Više reakcija možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene