Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Srušila ga lista Milinovića

Na skupštini ličke županije srušen kvorum, glasanje odgođeno za četvrtak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajno glasanje na kojem su županijski vijećnici Ličko-senjske županije trebali izabrati predsjednika skupštine, odgođeno je za četvrtak u 18 sati.

Lista Darka Milinovića srušila je kvorum.

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..." Mesnica - 1 pripreme za uskrs Bez ove namirnice mnogima je blagdanski stol nezamisliv, u nekim dijelovima Hrvatske već je nastala nestašica

Do tajnog glasanja došlo je nakon što je utvrđeno da nema koalicijskih sporazuma. HDZ-ov Marijan Kustić iznio je prijedlog o tajnom glasanju koje je podržalo 14 vijećnika s liste HDZ-a, dva vijećnika SDSS-a te jedan s liste HSP-a.

Protiv toga je Darko Milinović koji je poručio da njegova lista neće biti na glasanju. HDZ-u za većinu u skupštini potrebno je 17 ruku.

"Mi se nećemo pojaviti, koliko znam bura promjena se isto neće pojaviti na glasanju. Uvjeren sam u poštenje HSP-a jer istina govoreći Karlo Starčević vraća povjerenje u politiku. Danas ga može povratiti skroz ili urušiti. Ja sam uvjeren u povjerenje HSP-a", rekao je prethodno Milinović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene