Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tolušićev vozač i Brkićev kum

Blažu Curiću određen jednomjesečni istražni zatvor: ''Stabilno je, ništa ga ne može uplašiti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio je jednomjesečni pritvor za Blaža Curića, uhićenog vozača ministra Tomislava Tolušića i kuma Milijana Brkić kojeg se sumnjiči da je bivšem informatičaru MUP-a dojavio da se nalazi pod istragom.

Sudac istrage prihvatio je zahtjev USKOK-a i odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana. Kao razlozi navode se mogući utjecaj na svjedoke i mogućnost ponavljanja kaznenog djela. Obrana ima rok od tri dana za podnošenje žalbe, a Curićev odvjetnik Krešimir Vilajtović potvrdio je za DNEVNIK.hr da će uložiti žalbu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna AFERA SE NE SMIRUJE Odvjetnica bivše supruge Milijana Brkića zbog curenja informacija pisala državnom odvjetniku: "To je kazneno djelo odavanja službene tajne" Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Afera SMS Brkić pričao s Curićem na dan kad je Vargi dojavljeno da je pod istragom?

''Vrlo je stabilan. Bio je u Domovinskom ratu i u specijalnoj policiji. To vam je poseban kov ljudi. Ništa ga ne može uplašiti ni fascinirati, pa tako ni ovo'', komentirao je odvjetnik.

Podsjetimo, Curića se sumnjiči da je bivšem informatičaru MUP-a Franji Vargi dojavio kako se nad njim provodi istraga zbog optužbi za fabriciranje lažne SMS prepiske za Zdravka Mamića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene