Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr)
Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr)

Afera SMS svakim se danom sve više zahuktava.


Milijan Brkić i njegov kum Blaž Curić kojeg se tereti da je MUP-ovom informatičaru Franji Vargi dojavio da je pod istragom, navodno su bili u kontaktu 20. rujna, na dan kad je Vargi dojavljeno da je pod istragom, javlja Jutarnji list.  

Vezani članci Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Objavljeni dokumenti: Brkić kompromitirao istragu o lancu prostitucije odavanjem podataka? Blaž Curić doveden je na sud u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Blažu Curiću određen jednomjesečni istražni zatvor: ''Stabilno je, ništa ga ne može uplašiti''

Policija sada pokušava utvrditi imaju li ti kontakti veze s kasnijom dojavom Franji Vargi pozivom iz zagrebačke Dubrave s jednokratnog broja mobitela, za što se sumnjiči Curića.

Jutarnji list doznaje kako je Varga tijekom ispitivanja u USKOK-u izravno spominjao Milijana Brkića, i to kao osobu koja je koristila njegove usluge.

No, informaciju o tome o kakvim bi se uslugama radilo bilo je nemoguće dobiti, kao i podatak jesu li na Varginim računalima pronađeni bilo kakvi dokumenti ili drugi tragovi koji bi potkrijepili njegove riječi, javlja Jutarnji.