Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr)
Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Afera SMS svakim se danom sve više zahuktava.


Milijan Brkić i njegov kum Blaž Curić kojeg se tereti da je MUP-ovom informatičaru Franji Vargi dojavio da je pod istragom, navodno su bili u kontaktu 20. rujna, na dan kad je Vargi dojavljeno da je pod istragom, javlja Jutarnji list.  

Vezani članci Milijan Brkić u Saboru (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Odvjetnica bivše supruge Milijana Brkića zbog curenja informacija pisala državnom odvjetniku: "To je kazneno djelo odavanja službene tajne" Milijan Brkić (Foto: Dnevnik.hr) Objavljeni dokumenti: Brkić kompromitirao istragu o lancu prostitucije odavanjem podataka?

Policija sada pokušava utvrditi imaju li ti kontakti veze s kasnijom dojavom Franji Vargi pozivom iz zagrebačke Dubrave s jednokratnog broja mobitela, za što se sumnjiči Curića.

Jutarnji list doznaje kako je Varga tijekom ispitivanja u USKOK-u izravno spominjao Milijana Brkića, i to kao osobu koja je koristila njegove usluge.

No, informaciju o tome o kakvim bi se uslugama radilo bilo je nemoguće dobiti, kao i podatak jesu li na Varginim računalima pronađeni bilo kakvi dokumenti ili drugi tragovi koji bi potkrijepili njegove riječi, javlja Jutarnji.