Obavijesti Video Pretražite Navigacija
wooow!

VELIKA GALERIJA Pogledajte Black Hawk iznad Knina, "Krila Oluje" opet priredila spektakl!

Centralna svečanost proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja" završena je spektakularnim preletom akro grupe "Krila Oluje".

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnica vojno-redarstvene operacije "Oluja" okupili su u petak u Kninu cijeli državni vrh.

Nakon što su položili vijence kod spomenika hrvatske pobjede "Oluja 95", govor su na stadionu NK Dinara održali predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković te predsjednik Republike Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović položio vijenac završena centralna svečanost Milanović na proslavi Oluje: "Hrvatska je morala ponajbolje ljude slati u Haag, bila je ucjenjivana"

Pročitajte i ovo General Josip Lucić uživo za Dnevnik Nove TV General Lucić objasnio zašto je u Šibeniku, a ne u Kninu: "Ne prihvaćam svađalački način komunikacije"

Za vrijeme centralne svečanosti helikopteri Black Hawk i MIG-ovi preletjeli su iznad Knina.

Centralna svečanost na stadionu završena je spektakularnim nastupom akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje". Kako je izgledao njihov prelet možete pogledati u videu i fotogaleriji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene