Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crno jutro na cestama

Teška nesreća u Istri: U frontalnom sudaru s kamionom poginuo slovenski državljanin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula u sudaru automobila i kamiona u petak u 7:15 na cesti Vodnjan - Pula, izvijestila je jutros istarska policija. Zbog očevida promet se odvija obilazno.

Prema zasad dostupnim informacijama, teška nesreća dogodila se kad je vozač osobnog automobila Honda Civic iz još neutvrđenih razloga prešao na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom koji se kretao iz suprotnog pravca. Na mjesto nesreće odmah su stigli policija, vatrogasci i hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Nesreća u Budančevici - 5 Smrt na cesti Poginuo 73-godišnji vozač: Od siline udarca teretno vozilo se zabilo u kuću, a auto je odletio u odvodni kanal

Zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u sudaru na mjestu nesreće preminuo je vozač Honde, a vozač kamiona prošao je bez ozljeda.

U nesreći nisu sudjelovala druga vozila. Kako doznajemo, poginuli je slovenski državljanin.  

U tijeku je očevid koji bi trebao razjasniti zašto je vozač prešao na lijevu stranu na tom ravnom dijelu ceste. Prometnica je od 7:25 zatvorena za sav promet te se vozila preusmjeravaju preko Galižane i Istarskog ipsilona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene