Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni su

Policijski presretač snimio dvoje vozača kako jure autocestom brzinom dvostruko većom od dopuštene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozači su kažnjeni i zabranjeno im je upravljanje vozilima sljedećih mjesec dana, javlja policija.

Presretač novogradiške policije u nedjelju je, u vrlo kratkom vremenu, ulovio tri nesavjesna vozača na autocesti A3. Jurili su brzinama većim od 200 km/h.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pamtit će taj travanj Protiv trojice hrvatskih policajaca podignuta optužnica! Zaustavili vozilo i pristali na suludi vozačev plan Nesreća u Budančevici - 3 Prometna nesreća Vozač ozlijedio 15-godišnjaka pa pobjegao s mjesta nesreće: Uhvaćen je i kažnjen

Policajci su oko 10:30 kod Dragalića zaustavili osobni automobil slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnjak, koji je autocestom jurio 230 km/h.

Već oko 11:20 kod Starog Petrova Sela zaustavili su osobni automobil registracijskih oznaka Sjeverne Makedonije kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Ona je jurila autocestom brzinom od 248 km/h.

Samo nekoliko minuta kasnije, također kod Starog Petrova Sela, zaustavili su i osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije. On je po autocesti jurio brzinom od 252 km/h.

Policajci su vozače odmah kaznili novčanim kaznama uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B mjesec dana na cestama u Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene