Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Sretan antiruski Božić!"

Rusi poslali zastrašujuću božićnu čestitku Europljanima: Pogledajte video objavljen na državnoj televiziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Russia Today, ruska televizija, je objavila video "božićne čestitke" Europljanima kroz koju je poslala zastrašujuću poruku.

Ruska televizija Russia Today je objavila je video "božićne čestitke" Europljanima. Video prikazuje tri Božića u jednoj obitelji u Europi. Tako Russia Today Božić u obiteljskom domu u Europi prikazuje uz puno svjetla, lampice koje svijetle na božićnom drvcu.

Roditelji sretnoj  kćeri za Božić poklanjanju hrčka. Zatim se prikazuje Božić ove godine, u kojem je obitelj u polumraku, a otac kotač na kojem je hrčak koristi za napajanje božićnih lampica strujom.

Pročitajte i ovo Vojna ruska baza na Arktiku VOJNE BAZE NA SJEVERU Satelitske snimke otkrile da Rusi gomilaju vojsku na Arktiku: "To je najkraći put do Sjeverne Amerike"

Najmračniju budućnost Europi Russia Today zamišlja za Božić 2023. godine, kad otac i kći sjede za blagdanskim stolom u kapama i kaputima, a majka servira objed koji ne izgleda ukusno. Ispostavlja se da je za Božić skuhala hrčka kojeg su kćeri poklonili 2021. godine.

"Sretan antiruski Božić! Ako vam vaši mediji ne govore kamo ovo sve ide, Russia Today je dostupan preko VPN-a", zaključili su u "čestitki".

Više o ratu u Ukrajini pročitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene