Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio je da ga vara

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Užas u bolnici: Došao djevojci nakon rođenja djeteta i ubio dvije zaposlenice

Ubojstva u bolnici
Ubojstva u bolnici Foto: Screenshot/Twitter
Policija u Dallasu objavila je uznemirujući video pucnjave u bolnici u kojoj su ubijene dvije zdravstvene radnice. Ubio ih je muškarac koji je bio na uvjetnoj slobodi. Otvorio je vatru u napadu ljubomore nekoliko trenutaka nakon što je njegova djevojka rodila.

Snimke s kamera objavljene u srijedu prikazuju 30-godišnjeg napadača Nestora Hernandeza kako počinje pucati u Metodističkom medicinskom centru u Dallasu.

45-godišnja socijalna radnica Jacqueline Pokuaa i 63-godišnja medicinska sestra Katie Annette Flowers ubijene su u pucnjavi koja se dogodila 22. listopada.

Hernandeza je u nogu ustrijelila policija, a nakon toga odveden je u pritvor.

Video u nastavku je uznemirujuć!

Molila ga da ne povrijedi njihovo dijete

Na videosnimci se čuju vrisci Hernandezove djevojke. "Molim te, nemoj to raditi!" viče i moli ga da ne povrijedi njihovo dijete.

Hernandez je Pokuau upucao kada je ušla u sobu da se pobrine za ženu, a zatim je upucao Flowers, koja je pogledala u sobu i čula pucnjavu.

Nakon što su odjeknula dva pucnja, prvi je reagirao narednik Robert Rangel, koji je u blizini istraživao nepovezani incident. Rangel je izvukao pištolj i ispalio hitac u napadača. Pogodio ga je u nogu.

Hernandez je pobjegao natrag u sobu sa svojom djevojkom i djetetom, a policajac se premjestio kod vrata rađaonice. Hernandez se tamo potom zabarikadirao sa svojom djevojkom i njihovim novorođenčetom, piše Daily Mail.

"Baci pištolj van"

Policajac je dozivao Hernandeza dok je čekao pojačanje. "Možemo to riješiti", viče mu. "Samo baci pištolj van, molim te! Baci pištolj van", poručuje Hernandezu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Udarali je bejzbolskom palicom Brutalno ubojstvo u srednjoj školi: Dvojica tinejdžera nasmrt zatukla profesoricu španjolskog, poznat motiv

"Nećemo raditi ništa, ne znate što se dođavola događa!" odgovorio mu je Hernandez. Njegova djevojka nastavlja zapomagati i vrištati.

Nakon petnaestak minuta, u kojima su stigli i drugi policajci, ušli su u rađaonicu i priveli ozlijeđenog napadača.

Na uvjetnoj kazni s elektroničkom nanogvicom

Hernandez je bio na uvjetnoj kazni zatvora s elektroničkom nanogvicom, dobio je dopuštenje za posjet bolnici. Policija istražuje kako je uspio doći do vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otprije poznat policiji Hrvat izboden u krvavom obračunu u Münchenu: Posvađali se igrajući stolni tenis te jedan izvadio nož

"Prema mojem mišljenju, ovo je neuspjeh našeg kaznenopravnog sustava", rekao je šef policije u Dallasu Eddie Garcia. "Nasilna osoba kao što je ova nije trebala biti s nanogvicom, trebala je ostati u zatvoru", dodao je.

Šef policije metodističkog medicinskog sustava Glen Fowler rekao je da bolnica nije primila nikakvu obavijest o njegovoj kriminalnoj prošlosti niti da ga se prati pomoću monitora za gležanj.

Hernandez je iz zatvora na uvjetnu slobodu pušten u listopadu prošle godine nakon što je bio osuđen za tešku pljačku. Od osam godina zatvora, koliko je dobio, odslužio je šest.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene