Obavijesti Video Pretražite Navigacija
progutala 117 kapsula

VIDEO Pala na Tuđmanu nakrcana kokainom: Brazilskoj muli određen istražni zatvor, odrekla se prava na odvjetnika

Aktualno Galerija +0 Dolazak mule na sud Galerija 1/1 >>
Mula koja je progutala više od jednog kilograma kokaina u kapsulama stigla je na županijski sud u Velikoj Gorici. Odrekla se prava na odvjetnika, a nakon ispitivanja određen joj je istražni zatvor.

Mula iz Brazila, koja je u utorak uhićena u zagrebačkoj zračnoj luci nakon što je progutala 117 kapsula s više od jednog kilograma kokaina, stigla je u pratnji policije na županijski sud u Velikoj Gorici. Riječ je o transrodnoj osobi koja se deklarira kao žena te je trenutačno u procesu promijene spola.

Osumnjičenica se odrekla prava na odvjetnika, doznaje Dnevnik Nove TV. Nakon ispitivanja pred sucem županijskog državnog odvjetništva određen joj je istražni zavor u trajanju od mjesec dana zbog opasnosti od bijega. 

Krijumčarka je "pala" na ulasku u našu zemlju nakon što je carinicima odmah po slijetanju postala sumnjiva. U ženskoj torbici na uređaju za rendgen primijećeni su sumnjivi oblici koji su se pokazali kao pogodni za krijumčarenje droge.

Pročitajte i ovo Tihomir Žegrec - 1 nosio rekordnu količinu Detalji pada mule na Tuđmanu: Predstojnik graničnog carinskog ureda opisao kako prepoznati "gutača"

Pročitajte i ovo Kokain Završio u bolnici FOTO Progutao 117 kapsula s kokainom: Pao na carini, policija objavila mučne detalje pregleda

Detaljnim pregledom i istragom utvrđeno je da je 45-godišnja osoba iz Brazila progutala čak 117 kapsula sa 1,17 kg kokaina prije no što je iz Sao Paula preko Lisabona stigla u Zračnu luku "Franjo Tuđman".

Dio kapsule osumnjičena je istisnula prirodnim putem još tijekom leta, a ostatak je na isti način istisnula tijekom poduzimanja službenih mjera i radnji pogranične policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene