Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Novi pokušaj

VIDEO Trump se vratio na Facebook: Pogledajte prvu objavu nakon dvije godine

Donald Trump
Donald Trump Foto: Afp
Bivši američki predsjednik Donald Trump objavio je u petak prvi post na Facebooku, obilježavajući svoj povratak na platformu društvenih medija dvije godine nakon što je bio zabranjen.

Meta Platforms (META.O), koja posjeduje Facebook i Instagram, objavila je 25. siječnja da će ponovno omogućiti Trumpov pristup njegovim računima, rekavši da javnosti treba biti dopušteno čuti političare, ali da će Trump biti podvrgnut "pooštrenim kaznama" zbog opetovanog kršenja njegovih pravila.

Bivši predsjednik suspendiran je jer je hvalio izgrednike koji su upali na američki Kapitol 6. siječnja 2021.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson Poruke i mailovi Namjerno su lagali gledateljima? U kamere govorili da su Trumpu ukradeni izbori, privatno tvrdili nešto sasvim drugo

Pročitajte i ovo Donald Trump i Stormy Daniels (Foto: AFP) Pravni izazovi i istrage Donald Trump mogao bi zaraditi kaznene prijave zbog tajnih isplata pornozvijezdi Stormy Daniels

Facebook i Instagram ključnI su alati kako doprijeti do birača i odlični su za prikupljanje sredstava i mogli bi dati poticaj Trumpu, koji će se još jednom kandidirati za predsjednika 2024. godine. Trump je imao 23 milijuna pratitelja na Instagramu i 34 milijuna na Facebooku od 9. veljače.

 

 

Glasnogovornik Trumpove kampanje rekao je za Fox News Digital u siječnju da će povratak na Facebook "biti važan alat za dopiranje do birača u kampanji 2024."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene