Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva tuga

Suprug preminule Hrvatice očajnički zavapio iz bolničkog kreveta: "Gdje mi je supruga? Želim je vidjeti!"

Antonela i Marko Baković
Antonela i Marko Baković Foto: Facebook
U stravičnoj nesreći kod Venecije među poginulima je i Hrvatica koja je sa svojim suprugom tamo otišla na medeni mjesec. Njezin suprug želi je vidjeti.

"Gdje mi je supruga? Želim je vidjeti!", inzistirao je Marko Baković medicinskoj sestri u talijanskoj bolnici Mirano. Marko je očajnički tražio svoju suprugu iz bolničkog kreveta, prenosi La Repubblica. Medicinska sestra pitala ga je kako je, sva drhteći jer zna istinu.

Markova supruga Antonela preminula je u strašnoj tragediji koja se dogodila kod Venecije. Bila je u šestom mjesecu trudnoće, a u Veneciju je mladi par otišao na medeni mjesec.

Pročitajte i ovo Požar kod Osijeka Otrovni dim i dalje se širi Poboljšava se stanje teško ozlijeđenog osječkog vatrogasca: "Sigurno će trebati još operativnih zahvata"

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća kod Venecije Heroj koji je spašavao ljude iz gorućeg autobusa: "Čuo se snažan udarac, mislio sam da je potres. Otvorio sam prozore i ugledao horor"

21 osoba poginula je u srijedu kada je turistički autobus sletio s nadvožnjaka i zapalio se. U tijeku je istraga koja bi trebala utvrditi uzrok strašne nesreće.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene