Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući video

VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: Pogledajte trenutak kad je autobus sletio s nadvožnjaka kod Venecije

Pogledajte stravičnu snimku pada autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije.

Objavljena je snimka trenutka u kojem je autobus sletio s nadvožnjaka kod Venecije. U stravičnoj nesreći poginula je najmanje 21 osoba, a mnogi su ozlijeđeni. 

Pročitajte i ovo Pogleda iz zraka na požar u Osijeku - 10 istraga je u tijeku Oglasila se osječka tvrtka u čijem je skladištu buknuo golemi požar: "Ovakvi incidenti ukazuju na mogućnost..."

Među poginulima je i trudna Hrvatica koja je s novopečenim suprugom bila na medenom mjesecu. 

Autobus je u utorak navečer sletio s nadvožnjaka te se zapalio, a društvenim mrežama počela se širiti snimka autobusa nekoliko trenutaka prije pada. 

 

@ilmessaggero.it Incidente di Mestre. Nel video diffuso dalla telecamere di sorveglianza si vede il pullman, un mezzo molto pesante perché elettrico, poco prima di cadere dal cavalcavia. Il mezzo arriva, rallenta, frena. È quasi fermo quando sfonda il guard rail. . . . [#IlMessaggero] #bus #incidente #autobus #mestre #venezia #notizia #giornalismo #telecamerasorveglianza ♬ Tension - Bruno Boe

 

Pročitajte i ovo Ivana Kekin, saborska zastupnica (Možemo) Oporba traži opoziv Sabor raspravlja o povjerenju Grliću Radmanu, stigao i Plenković: "On te kadrovske odabire čuva i brani ih dok ne dođu i pohapse ih"

"Nesreća u Mestreu. Na snimci nadzornih kamera vidi se autobus neposredno prije pada s nadvožnjaka. Autobus je vrlo težak jer je električni. Vozilo dolazi, usporava, koči. Autobus je gotovo stao prije nego što se srušio kroz zaštitnu ogradu", stoji u opisu snimke. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene