Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratili se Rusima

Sumnjiva pošiljka u veleposlanstvu Finske u Moskvi: "Jedno je sadržavalo prah..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Veleposlanstvo Finske u Moskvi potvrdilo je da su tri pisma dostavljena u zgradu diplomatske misije u četvrtak, od kojih je jedno sadržavalo prah. Obratili su se ruskom ministarstvu vanjskih poslova.

Tri sumnjiva pisma dostavljena su u veleposlanstvo Finske u Moskvi. Jedno je sadržavalo prah, a veleposlanstvo se obratilo ruskom ministarstvu vanjskih poslova.

"U ime veleposlanstva Finske potvrđujemo da su u četvrtak, 13. travnja, veleposlanstvu Finske u Ruskoj Federaciji dostavljena tri pisma, od kojih je prilikom otvaranja prvog pronađen prah", priopćeno je iz veleposlanstva.

Pročitajte i ovo Policija u Ekvadoru Pokušaj zastrašivanja Novinaru eksplodiralo pismo bomba u ruci: Sumnjive pošiljke stigle na još adresa

"U skladu sa sigurnosnim pravilima Ministarstva vanjskih poslova Finske, pisma su predana predstavnicima službenih tijela Rusije, koji provode daljnje proučavanje. Odmah nakon incidenta finsko veleposlanstvo apeliralo je na Ministarstvo vanjskih poslova Ruske Federacije", dodali su iz diplomatske misije, prenose RIA Novosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene