Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I opet, i opet...

Pokrenuta istraga protiv časnika vojne akademije: Tjerao je konjušare da peru konjske genitalije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon sumnji da je maltretirao konjušare pokrenuta je istraga protiv talijanskog časnika u vojnoj akademiji u Modeni. Kako se navodi, vrijeđao je konjušare te ih tjerao da opetovano peru konjske genitalije

Časnik najviše talijanske vojne akademije u Modeni je pod istragom jer je navodno maltretirao konjušare u akademskim štalama.

Kako se navodi tjerao ih je da opetovano peru konjske genitalije.

Pročitajte i ovo Ilustracija kazne 5000 eura Europska zemlja zabranjuje protivnicima pobačaja da uznemiravaju žene ispred klinika: "Moramo ih zaštititi"

Tužitelji istražuju neimenovanog muškarca pod sumnjom za nasilje, uznemiravanje te zlouporabu vlasti. Kako piše Ansa, časnik je službenice i službenike prisiljavao na ponižavajuće radnje među kojima je i često pranje konjskih genitalija.

Pročitajte i ovo Požar trgovačkog centra u Sarajevu - 6 Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Gori trgovački centar u Sarajevu: Vatra zahvatila i hotel, čule se eksplozije

Spominje se i da se isti časnik često koristio seksističkim i uvredljivim frazama. Svi spomenuti incidenti dogodili su se unazad dvije godine te je tužiteljstvo odlučilo pokrenuti istragu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene