Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Diplomirao princ William

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski princ William je nakon 44-tjedne obuke diplomirao na britanskoj Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst, čime započinje njegova časnička karijera, no mediji izvješćuju kako je događaj vezan za mladog princa ovoga puta zasjenila prisutnost njegove djevojke 24-godišnje Kate Middleton za koju se spekulira da bi mu mogla postati suprugom.

Par je zajedno još od studentskih dana, a s obzirom da je William drugi u liniji za prestolonasljednika, tabloidi nagađaju o mogućnosti da Middleton postane supruga budućeg britanskog kralja.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 4 SVE VIŠE PRIJAVA Lavina potresnih svjedočanstava o seksualnom zlostavljanju ukazala na veliki problem društva. Ministar Božinović o uznemiravanju policajki: ''Sankcija mora biti'' Franka Perković, dekanica Akademije dramskih umjetnosti "nisam tražila" Dekanica zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti: "Nažalost, imamo dva slučaja gdje se čini da se radi baš o seksualnom zlostavljanju"

Mladim kadetima, koji su upravo postali poručnici obratila se
britanska kraljica Elizabeta II, a salutirao im je Williamov otac
princ Charles. "Ovo je prekretnica za vas... koja će vam zauvijek
ostati u sjećanju. Od vas se puno očekuje. Moje molitve za vaš uspjeh i sigurnost pratit će vas gdje god budete službovali", rekla je 80-godišnja kraljica.

William je od danas službeno poručnik Wiiliam Wales. Mediji su zabilježili kako je ovo prvi put da se Kate Middleton pojavila na tako važnom događaju u prisutnosti članova kraljevske obitelji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene