Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo za domaće

Njegov je oglas za apartmane na Jadranu podigao prašinu na društvenim mrežama, a za DNEVNIK.hr kaže: "Stavim takve cijene da ne bude bauk"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Oglas za apartmane na Jadranu privukao je brojne pozitivne komentare. Autor oglasa Petar Zuanović Zujo za DNEVNIK.hr ispričao je zašto su njegovi apartmani jeftiniji od drugih i namijenjeni samo - domaćim gostima.

Nekoliko apartmana u Selinama ove godine ugostit će samo domaće ljude. U vrijeme prenapuhanih cijena, inflacije i skupoće Petar Zuanović oglasio je u grupi na Facebooku da iznajmljuje apartmane po znatno nižim cijenama.

Pitali smo ga zašto su njegovi apartmani jeftiniji od drugih.

"Ja oduvijek radim s istim ljudima, oni popune 60 posto sezone. I onda svake godine objavim ovakav oglas i popunim ostalo. Nema nikakvih komplikacija, ljudi koji k meni dolaze znaju sve, lako nas pronađu i dogovorimo se o svemu", kazao je Zuanović na DNEVNIK.hr.

U oglasu je naveo da je apartman za dvije osobe 45 eura, za tri - 55. Cijene su znatno niže od onih koje se nude u Dalmaciji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podijelio na društvenoj mreži Oglas za apartmane na Jadranu privukao niz pozitivnih komentara: "Ove godine iznajmljujem samo domaćima"

"Cijene su niže, imamo do mora 350 metara. Ja stavim takve cijene da ne bude bauk - dođe obitelj s malim djetetom pa neka spava za manje novca. Nije nama toliko o glavu da pumpamo cijene", objašnjava nam.

"Kad sam bio mali, nisam nikamo putovao. Gosti dođu, budu svi sretni i neka ih. Sad je već sve popunjeno, imao sam puno upita za rezervacije. Isplati se i bez pumpanja cijena, zaradi se nešto novca", dodaje Zuanović.

Pročitajte i ovo Novi sustav oporezivanja - 3 Porezne izmjene Ugostitelji pozdravljaju novi Vladin potez: "Ovo je velika stvar za nas"

"Otac, majka, sestra i ja radimo pa ne moramo pumpati cijene. Ne radi se ni o nabijanju konkurencije, mi više stvaramo prijatelje nego što je to nama big business", zaključuje uz osmijeh Zuanović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene