Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podijelio na društvenoj mreži

Oglas za apartmane na Jadranu privukao niz pozitivnih komentara: "Ove godine iznajmljujem samo domaćima"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nekoliko apartmana u Selinama ove godine ugostit će samo domaće ljude. Barem tako stoji u oglasu koji je objavljen na društvenoj mreži.

U vrijeme prenapuhanih cijena, inflacije i skupoće nekoliko će apartmana u Selinama ovog ljeta ugostiti samo domaće goste.

Barem tako piše u oglasu koji je objavljen na Facebooku u grupi Apartmani Hrvatska.

Oglas je privukao brojne pozitivne reakcije, a pale su i ponude za rezervacije jer su cijene pristupačne.

Pročitajte i ovo Novi sustav oporezivanja - 3 Porezne izmjene Ugostitelji pozdravljaju novi Vladin potez: "Ovo je velika stvar za nas"

Oglas prenosimo u cijelosti, onako kako ga je napisao autor:

"OGLAS
Ma ja ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 i jednog za 8 osoba... posto su cijene se sve napumpale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske 15 kuna na akciji... pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta... pošto si nekad za 1500 kuna moga kupit dobru biciklu, a sad nemos nikakvu... posto san vidija u jednom dućanu da prodaje posebno onaj ravni dija stola za metnit pijate na njega A POSEBNO NOGE OD STOLA... majketi irudove... pošto mudante koštaju 6 eura, a prije su bile 20 kuna.. ja ne znan evo... pošto FUNKCIONALNA MAJICA u jednom trgovačkom lancu kosta 20 eura... ne razumin kakva je NEFUNKCIONALNA MAJICA.. što, nema rupu za glavu?... pošto je auto prije bija sto iljada kuna a sad je 160.. ja iznajmljujen:
- 2 osobe = 45€
- 3 osobe = 55€
- 8 osoba = 130€
Klima, wifi, gradele, mašina za prat robu, televizije 82cm u malin apartmanima i 100 i kusur u velikon... tosteri, kuvala, pi*** materine...
Do centra mista:
150 metara
Do plaže di moš leć ka čovik pod bor:
350 metara
Ima svega jeftino za pojist ako ćeš u restoran... a ako nećeš... skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri pomidora iz vrtla.. i eto ti večere.
Eto... otvaran 1.6., zatvaran 30.9.
Misto: SELINE
Apartmani: ANTE
Piće dobrodošlice: KARLOVAČKA
Zakuska: PRŠUT
Pogled: KROZ PROZOR, MORE NE VIDIN OD STRIČEVIH BOROVA, NIJE TIJA POPILAT", navedeno je u oglasu.

Pročitajte i ovo Hedonizam na kotačima - 2 Trodnevno okupljanje Karavana teška gotovo deset milijuna eura: Hedonistički obilazak Hrvatske u luksuznim automobilima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene