Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u istri

Policija objavila fotografiju osobe koju sumnjiče za krađu, ali ona kaže da je počinjena gruba pogreška i ljutito poručuje: "Koja sramota za mene i djecu! Sve ću ih tužiti!"

Bankomat
Bankomat Foto: DNEVNIK.hr
Gospođa Vesna Fabian iz Pule doživjela je danas nevjerojatnu neugodnost i sramotu kad ju je kolegica na poslu obavijestila da je policija traži zbog - krađe.

Fotografije gospođe koja na bankomatu u Puli podiže novac istarska policija objavila je jutros, uz obavijest da je traže zbog krađe novčanika, no gospođa Vesna Fabian za DNEVNIK.hr je kazala da jest podizala novac - ali svoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Glasnogovornica istarske policija Suzana Sokač potvrdila nam je da je osoba s fotografija pronađena pa je zato medijima poslana obavijest da više nema potrebe za objavom fotografija. Dodala je tek i da se gospođa s fotografija sama javila te da je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi ima li veze s krađom i pokušajem računalne prijevare.

Vesnu Fabian zvali smo nakon posjeta policiji. Ljutito je poručila da će za duševne boli i sramoćenje tužiti one koji su fotografiju plasirali u javnost, kao i one koji su je objavili.

"Koja sramota! Bila sam na poslu i kolegica me zvala da je objavljena moja slika. Velika neugodnost i za mene i za djecu", kazala nam je gospođa Fabian, koja je odmah otišla na policiju i kazala im da nema veze s krađom novčanika.

Istarska policija jutros je objavila kako policijski službenici tragaju za osobom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo krađe te da je pokušala počiniti kazneno djelo računalne prijevare. Uz vijest su objavili i fotografije gospođe Fabian.

"Pulska je policija zaprimila prijavu 89-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 1. kolovoza na gradskoj tržnici u Puli otuđio novčanik iz torbice s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, nakon čega je s karticom pokušao podići novac na bankomatu.

U vezu s navedenim događajem dovodi se osoba s fotografija te policija poziva građane, ako prepoznaju osobu, da se jave osobno u Policijsku postaju Pula – Pola, putem telefona 192 ili 052 532 628 ili da informacije dostave putem e-maila pp.pula@mup.hr", priopćeno je ranije danas, a popodne je objavljeno kako je osoba pronađena te nema više potrebe za objavom fotografija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene