Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Savršen božični poklon - jedrenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U školi jedrenja ANA, u prosincu je u tijeku first minute akcija s popustima do 22%

Znamo da vam se sljedeći ljetni odmor čini dalekim i da sada vjerojatnije razmišljate o skijanju. No, ništa nije ljepše nego da vas tijekom nadolazećih blagdana, ili na zimskom odmoru grije misao na sljedeće ljeto.

Pročitajte i ovo Ilustracija kad zatrese ispod površine VIDEO Pogledajte kako izgleda potres pod morem Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga

A u školi jedrenja ANA, iza koje stoji 25 godina iskustva i više od deset tisuća zadovoljnih polaznika iz cijelog svijeta, potrudili su se da imate o čemu razmišljati.

Naime, u prosincu je u u tijeku first minute akcija s popustom do 22% na njihove tečajeve. Ako vas privlači ideja aktivnog odmora tijekom kojeg ćete, uz uživanje u moru i suncu, naučiti i jednu plemenitu vještinu, onda uopće nemate što razmišljati.

Skoknite na ANA-ine web stranice i pogledajte koji su sve tečajevi u ponudi. A tamo ćete vidjeti kako, uz navedeni, možete ostvariti i dodatan popust.

Samo kao mali mamac, znajte da osim osnovnog, naprednog i skiperskog tečaja, s ANA-om možete otići i na Vis, Lastovo, Mljet, Korčulu, Jabuku, Palagružu, Elafite, obići Kornate, ili potegnuti čak do Italije ili Malte!

Ako vas je do sada mučilo što pokloniti sebi ili bližnjima pod bor, nadamo se da smo vam pomogli da tu nedoumicu riješite. Šta možete očekivati od nas pogledajte na: "One day in ANA sailing school".

 

ANA vam želi sretan Božić i dobre vjetrove u sljedećoj godini!

 

Kontakt:

Tel: +385 (0)51 711 814
Mob: +385 (0)99 26 222 92
Email: info@anasail.com

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene