Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ZŠEM nudi velike mogućnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku su upisi na studij. Jeste li već odabrali željeni studij i hoće li on zasigurno ispuniti Vaša očekivanja? Jeste li znali koje sve prednosti pruža Zagrebačka škola ekonomije i managementa?

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) visokoškolska je odgojno-obrazovna ustanova. ZŠEM je jedina poslovna škola u Hrvatskoj kojoj je odobrena aplikacija za početak procesa akreditacije prema AACSB standardu. AACSB je institucija koja okuplja najbolje poslovne škole širom svijeta, a njihova akreditacija predstavlja najviši standard u obrazovanju, prepoznatljiv u čitavom svijetu. ZŠEM je dobio i međunarodno priznanje Eduniversala za najbolju poslovnu školu u 2008. i 2009. godini.

Upisom na ZŠEM studentima se pruža kvalitetno znanje iz područja ekonomije i managementa te mogućnost učenja od vrhunskih predavača iz hrvatske i inozemstva. Stručni studij ekonomije i managementa tijekom četiri godine, koliko je dužina trajanja studija, priprema svoje studente za dugoročan uspjeh u globaliziranom poslovnom svijetu koji je izložen stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama. Nakladnička kuća MATE marketing tehnologija svim studentima osigurava najbolju svjetsku ekonomsku literaturu na hrvatskom i engleskom jeziku. Koristeći suvremene metode izvođenja nastave studij je koncipiran na način da se studenti osim sa teoretskim znanjem upoznaju i s primjerima iz prakse. Kroz stručne prakse koje su obvezne tijekom studija studenti se imaju priliku upoznati s poslovnom zajednicom, s praktičnim radom kroz koji imaju priliku primijeniti naučeno, te već tijekom studija steći radno iskustvo. Studenti ZŠEM-a aktivni su i u međunarodnoj studentskoj razmjeni te imaju priliku studirati na jednom od 80 sveučilišta u svijetu s kojima ZŠEM ima sklopljen ugovor o međunarodnoj suradnji.
Pozivamo Vas na prijamni ispit koji će se održati 6. lipnja ove godine. Pokažite svoje znanje iz matematike i engleskog jezika i osigurajte si mjesto na ZŠEM-u. (www.zsem.hr)

Pročitajte i ovo PR ZŠEM Zlatna na svjetskom kupu i izvrsna studentica na najboljoj poslovnoj školi u Hrvatskoj PR ZŠEM Iz studentskih klupa do zaposlenja u Rimcu


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene