Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska firma Feeding Your Imagination ima vrlo domišljat način kako privući kupce kombinacijom aromaterapije i čokolade.


Njihovi proizvodi Senzualnost, Seksi i Snenost su slatkiši koji sadrže aromatična ulja koja navodno popravljaju raspoloženje, jačaju libido i podižu razinu energije.

Vezani članci Poskupljenje hrane - 1 Cijene hrane su skočile, posebno jedne namirnice koju svakodnevno koristimo. Razlog? Problem na drugom kraju svijeta Gail Halvorsen ''Slatki bombarder" zaražen koronavirusom, preko bodljikave žice slao djeci slatkiše u ratu

Paul Da Costa Greaves vodi vlastiti restoran, a posljednje dvije godine smišlja kako obogatiti tržište funkcionalne hrane koja potrošaču pruža nešto više: to su belgijske čokolade s dodatkom npr. čilija, đumbira ili drugih začina i ulja. 

Čokolada Seksi sadrži čili koji ubrzava metabolizam, zahvaljujući kapsaicinu kojeg sadrži, a neki se nadaju da djeluje i kao afrodizijak! Da bi uživali u inovativnim vrstama čokolade, za sto grama trebate odvojiti 40 kn.