Pranje brokule i bakterije Piše Vitamini.hr, 18. travnja 2007. @ 10:32 Slika nije dostupna Je li brokulu bolje prati u hladnoj (20°C) ili toploj vodi (52°C)? Podijelite Ako opranu brokulu čuvamo u hladnjaku, ima li temperatura vode u kojoj je povrće prethodno oprano veze s mikrobiološkom ispravnošću? Pročitajte i ovo Brojni završili na hitnoj Drama među studentima - deseci se otrovali hranom iz menze: "Naš kat je cijelu noć bio u raspašoju..." Ovisni o uvozu Slavonija bi mogla hraniti pola Europe, ali ne hrani ni Hrvatsku: "Problem je sve" Istraživanje iz novog broja časopisa Journal of Applied Microbiology pokazalo je kako pranje u toploj vodi znatno smanjuje početni broj mikroorganizama, ali stvara bolje uvjete za rast mikroorganizama tijekom čuvanja u hladnjaku. Opranu brokulu u lonac, a ne u hladnjak! Najčitanije teško ozlijeđena žena FOTO Policija traži ovog muškarca, objavila i zašto: Javite se ako znate tko je U Podravini FOTO Težak sudar: Dvije osobe prevezene u bolnicu, promet blokiran Dramatična snimka VIDEO Mladić probio rampu na granici s Hrvatskom, zabio se u policijsku blokadu i poginuo Povezane teme Hrana Povrće Pranje brokula
4 DOKI SHOP Stručnjaci decenijama upozoravaju na štetnost štapića za uši: Evo čime da očistite uši bez oštećivanja, boli i nepoželjnih posljedica