Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ZUBNI KAMENAC: Riješite ga se zauvijek bez odlaska zubaru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Želite li i ovog Božića darovati papuče, pidžamu ili parfem? Imamo za vas nešto originalno!

Uz Zeodent vaši najmiliji će se riješiti zauvijek svih problema sa zubnim kamencem i sa desnima.

Zeodent - apsolutno originalan poklon s kojim je u Hrvatskoj do sada zadovoljno više od 10.000 korisnika koji su uspješno riješili svoje probleme.

 

Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevnu upotrebu– ZEODENT® za dentalnu i oralnu upotrebu najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i svih problema sa desnima zauvijek!

Što kaže doktorica mr.sc. Senka Sabolović

Kada su me moji pacijenti upozorili da su se uz pomoć zeolitnog zubnog praha za dentalnu i oralnu namjenu u potpunosti uspjeli riješiti zubnog kamenca i problema sa desnima, odlučila sam sama provjeriti učinkovitost ovog preparata, kaže Mr.dr.dent.med.SENKA SABOLOVIC spec.parodontologije,dentalne patologije i oralne patologije iz Zagreba.

 

Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili ZEODENT® 2-3 puta dnevno kroz period nekoliko tjedana na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima.

Mada su to bili ljudi različite dobi, različitog stanja parodontne bolesti i svi educirani u higijeni, te parodontološki tretirani, stomatološki sanirani, stanje njihovog zdravlja nakon tretiranja ZEODENTOM® bilo je zapanjujuće bolje, bez kamenca, bez zadaha i upale.

Zeodent® djeluje i bakteriostatski. Na zubima nije bilo znakova ni abrazije, niti naslaga, a ispitivanjem zubnih džepova nije bilo krvarenja ni gnojenja, a samim time i zadaha. Očito je da se ne radi o mehaničkom djelovanju.

Koristeći Zeodent®, zubni prah u svojoj praksi mogu reći da su povratne informacije jako pozitivne, kako kod pacijenata u tretmanu s blagim oblikom upala desni, tako i kod parodontološki tretiranih pacijenata. Kada nam treba NEUTRALNO SREDSTVO bez štetnih ili preagresivnih aditiva, ne abrazivno sredstvo a želimo maksimalno dobru higijenu, Zeodent® zubni prah se je pokazao kao izvanredno sredstvo. Stvaranje kamenca kako supragingivnog, tako i subgingivnog je smanjeno ili gotovo nestaje. Erozije cakline zbog kiselosti sline ili plaka se smanjuju. Smanjenjenjem djelovanja bakterijskih toksina iz plaka upala se vidljivo smanjuje a zadah iz usta gotovo da nestaje

Koje su prednosti Zeodenta?

Zeolit je aktivirani vulkanski mineral, a Zeodent je sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade upravo zeolita, koji djeluje principom ionske razmjene i održavanja optimalnog pH na zubima.

Zeodent sprečava postupak gubitka minerala iz zuba te u potpunosti skida sav plak, uključujući i zubni kamenac. Zubi zato trajno sjaje i Vašem će osmijehu dati poseban šarm.

Zubni kamenac uzrokuje jako loš dah (zadah).
• Tvrde i hrapave površine zubnog kamenca su idealno mjesto za razne bakterije.


Doživite potpuno nov osjećaj potpune glatkoće, bez ikakvog plaka i na unutarnjoj i na vanjskoj strani zuba. Zeodent Vašim zubima daje besprijekoran trajni sjaj!

Već jedno pakiranje Zeodenta® će za Vas u roku od nekoliko tjedana donijeti slijedeće:
 zubi će biti potpuno glatki i blistavo sjajni iznutra i izvana
 plak se uopće neće stvarati 24 sata!
 loš dah će nestati!
 afte će nestati!
 toksini i teški metali će se eliminirati! (osobito važno kod pušača)
 žutilo od kave, čaja i cigareta će nestati bez poliranja i ribanja!
 osjetljive i krvareće desni će ojačati i zacijeliti!
 za cca deset dana utapkavanja praha u desni, desni će se kod parodontoze podići za cca 1 mm!
 klimajući zubi će se prestati klimati!
 očuvat ćete zdravlje u cijelim ustima (i na jeziku) zdravi biofilm jer je djelovanje selektivno


Zdravstvena ispravnost proizvoda ovjerena i potvrđena i u Hrvatskoj i u inozemstvu!

Kako naručiti Zeodent zeolitni prah?

Zeodent zeolitni prah za zube naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 01/36 44 884 (svaki dan do 17 h) ili 095/855 33 91 (svaki dan do 20 h) Proizvod dostavljamo na Vašu adresu u roku od 1 do 2 radna dana na području cijele Hrvatske, a plaćanje je apsolutno sigurno jer je prilikom preuzimanja od brze kurirske službe. Sve narudžbe pristigle do 14 h, otpremamo isti dan. Za područje grada Zagreba, sve narudžbe pristigle do 12 h, dobivate isti dan. Plaćate gotovinom dostavljaču.

Cijena jednog pakiranja Zeodenta (100 g) je 180 kn + 26 kn troškovi dostave, a ono je dostatno za 6 mjeseci svakodnevne upotrebe, ako nemate problem sa desnima, nego samo zubni kamenac i plak. Zeodent se koristi se na uobičajen način kao zamjena Vaše dosadašnje zubne paste. Navlažena zubna četkica se uroni u prah i operu se zubi na uobičajen način, nakon pranja se ispere. Zeodent se može koristiti i zajedno sa zubnom pastom, ali se bolji učinak postiže bez zubne paste, pogotovo na početku korištenja, ili se koristi nakon uobičajenog pranja zubnom pastom.

» ZA VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Posebna ponuda! Akcijski paket 2+1 Gratis + poklon zeolitni puder Zeonaturit

Za vas smo pripremili i akcijski paket 2+1 Gratis Zeodent® + POKLON, gdje svaki kupac ovog akcijskog paketa uz jedno gratis pakiranje Zeodenta (100 g) dobiva na dar i zeolitni puder Zeonaturit (100 g) u vrijednosti od 290 kn - potpuno besplatno!

Zeonaturit se koristi za spravljanje iznimno djelotvorne kreme protiv bora i za zatezanje kože lica, a pomaže i kod osipa, crvenila i ljuštenja kože. Može se dodati u običnu hidratantnu kremu.

Akcijski paket koji smo pripremili za čitatelje portala dnevnik.hr
naručite OVDJE ili nas nazovite na broj telefona: 01/36 44 884 (svaki dan do 17 h) ili 095/855 33 91 (svaki dan do 20 h)

» ZA VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBU AKCIJSKOG PAKETA KLIKNITE OVDJE

Pročitajte iskustva korisnika Zeodenta

Svi naši korisnici kod ponovnog naručivanja ili kupnje Zeodenta u trgovinama navode da je Zeodent jedan od rijetkih proizvoda kod kojeg sve činjenice navedene na web stranici zaista stoje.

Korisnik Zeodenta® Ivica Matić, Split: “Svakih 3 mjeseca sam trebao ići kod stomatologa na skidanje kamenca. Postupak je dugotrajan, naporan i mjestimično bolan. Sa Zeodentom® sam u 3 pranja potpuno skinuo kamenac!”

Suzana Mužević navodi da je Zeodent odlična praškasta zubna pasta, a Jana Benicky iz Zagreba kaže: „Već nakon prve upotrebe Zeodenta®, bila sam jako ugodno iznenađena sa glatkoćom zubi, zubne naslage su potpuno nestale. Nakon dva dana su nestale i bolne afte koje su me znale mučiti i po deset dana dok nisu zacijelile.“

Iskustvo Milodraga Marinkovića iz Splita: “Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo je Zeodent. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana. Preporučam svakome.“


» ZA VIŠE INFORMACIJA, CIJENE I NARUDŽBU KLIKNITE OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene