Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od uvjeta

Želite posao pilota? Dopustite da vam pomirišu pazuhe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Onaj tko želi postati pilotom jedne kineske aviokompanije mora se, između ostalog, podvrgnuti testu mirisanja pazuha.

Jedna kineska aviokompanija izazvala je brojne kontroverze nakon što su u testiranja za pilote uveli nultu 'toleranciju na neugodne tjelesne mirise'. Kandidati za mjesto pilota, kao dio testiranja, moraju podići ruke i dopustiti zaposlenicima tvrtke da im pomirišu pazuhe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kuća užasa Susjedi se u više navrata žalili na smrad koji se širi iz kuće: Policija upala u kuću, šokirali se prizorom McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

>> Razbijeno 10 mitova o razgovorima za posao

Osim što potencijalni piloti moraju imati savršen vid, visinu do 187 cm i savršeno poznavati engleski jezik, nimalo ne smiju zaudarati po znoju. 'Zadovoljio sam sve uvjete, ali presudili su mi pazusi pod kojima se uvijek bar malo osjeti miris znoja', rekao je jedan kandidat za pilota koji posao nije dobio zbog znojnih pazuha.

Javnost je zanimalo što je nagnalo aviokompaniju na ovaj potez. 'Naši zaposlenici radi s ljudima, a nijedan putnik ne želi mirisati pilotove smrdljive pazuhe', rekli su iz kompanije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene