Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznali se online

Zaručilo se dvoje 'nelijepih' ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napraviti profil na stranici za 'ružne' osobe ne bi se odlučilo mnogo ljudi. No, i tamo se, naravno, može pronaći sreća.

36-godišnji Tom tako je upoznao 31-godišnju Janine. Zajednički interes im je ljubav prema brzoj hrani ispred televizije. Nakon samo četiri izlaska, postavljač tepiha odlučio je oženiti pomagačicu u trgovini. 'Znam da Tom nije Brad Pitt, ali nisam ni ja Angelina Jolie. Ljepota se nalazi u očima promatrača. Za mene je Tom perfektan, zgodni princ. Tako mi je drago da sam ga upoznala. Ne mogu opisati koliko sam zaljubljena', pojasnila je Janine.

Pročitajte i ovo Isti ispit, različiti kriteriji ocjenjivanja - 1 RAZLIČITI PRISTUPI Apsurdna pravila na fakultetima: Ako profesorica ostane bez interneta, studenti padaju ispit Kreću sezonska sniženja - 3 Sljedećih 60 dana Počinju sniženja, cijene će padati u tri kruga. Čuvajte se online prevara: "Ako zvuči nevjerojatno..."

'Godinama sam bio na tapeti žena, koje su mi se rugale zbog mog izgleda. Uvijek sam mislio da sam preružan za 'onu pravu'. No, život mi se promijenio otkad sam upoznao Janine. Ona je prekrasna i volim je. Još uvijek ne vjerujem da se ovo događa meni', rekao je Tom.

>> Stranica samo za nelijepe osobe željne ljubavi

Čim je ugledao Janineinu fotografiju na stranici Theuglybugball.com, odlučio je okušati svoju sreću. Poslao joj je poruku: 'Draga Janine, upravo sam vidio tvoje prelijepo lice i rado bih te upoznao. Iako imam lice zbog kojeg djeca plaću, mislim da bi i ti mene mogla voljeti.' Voditelji stranice su presretni zbog prvih zaruka, pa su sretnom paru odlučili za medeni mjesec pokloniti besplatno putovanje u Borth, piše Mirror.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene