Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stopostotni antitalent

Zaprosio je djevojku na tako nespretan način da ga je morala odbiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko vam se ikad učini romantičnim zataknuti zaručnički prsten u sendvič od piletine, odustanite od te ideje u samom začetku.

Mladić imena Joseph iz Los Angelesa je upravo takvo što učinio te ga je to stajalo rijetko neugodne situacije koju je još k tome zabilježio skrivenom kamerom u automobilu.

Pročitajte i ovo Raskošno vjenčanje u Ljubljani Mladenka je maloljetna Svadba za pamćenje u susjedstvu: Za mladu iskeširali 100 tisuća eura, baka darovala vilu od 600 kvadrata Slika nije dostupna NIZ UPUTA Kako organizirati svadbu u vrijeme korone: HZJZ objavio detaljne preporuke za održavanje svadbenih svečanosti

Naime, njegovoj je dragoj trebalo par minuta da se sabare i sastavi proširenu rečenicu, a jednom kada se napokon oslobodila od šoka, očekivano ga je odbila.

Dan za pamćenje: Maskiran u vojnika zaprosio djevojku u Splitu

Djevojka je, naravno, bila sve samo ne ugodno iznenađena i nije ju za kriviti zato što je očekivaka malo više truda, neko prigodnije rješenje.

Doduše, nespretnog se Josepha može donekle ispričati jer mu je ova "romantika" pala na pamet slijedom jedne njezine šale:

Snimio reakciju djevojke tijekom prosidbe, video postao viralan

"Nikad se nisam snalazio u planiranju unaprijed te je to razlog zašto je naš prvi izlazak završio u McDonaldsu. Mjesecima se potom šalila kako ću je jednog dana zaprostiti uz prsten u sendviču i zato sam mislio da će joj se ideja svidjeti ", priznao je Joseph za kojeg još ima nade.

Neugodna epizoda nije poljuljala vezu te je ispred njega dovoljno vremena da osmisli neki bolji način uz koji će u konačnici uploviti u bračne vode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene