Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važan trenutak

VIDEO Potajno snimio reakciju djevojke - I evo što se dogodilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutak zaruka Kenny Mercier i Lisa Holloway snimiljen je 'lažnim selfijem'. Naime, Kenny je rekao Lisi da će se fotografirati, ali je 'zabunom' pritisnuo snimaj umjesto fotografiraj, te uspio zabilježiti reakciju svoje zaručnice.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

Reakcija djevojke koju je zaprosio mladić u Detroitu postala je viralna senzacija! Lisa Holloway je ispričala kako se sve dogodilo, piše Huffington Post.

Par je želio snimiti selfie na mjestu na kojem su izašli na prvi spoj, ali njezin sada zaručnik Kenny Mercier pritisnuo je snimaj umjesto fotografiraj. Lisi je rekao da je to slučajno, a potom je kleknuo na pod.

'Sjećam se da sam pomislila: Zašto je na podu? Mislila sam da se nagnuo kako bi podignuo nešto s poda. Nisam znala što radi. I odjednom sam pomislila: Od kud mu taj prsten? Je li ga pronašao na podu? Nisam odmah shvatila. Ali, onda odjednom mi je sinulo. Bio je to zanimljiv trenutak', rekla je Lisa.

FOTO Htio zaprositi djevojku, pa kranom uništio kuću

Video je zapravo snimljen prošlog svibnja, ali ga je par na YouTubeu objavio tek prošlog tjedna. Oboje ih je iznenadilo koliko je video popularan. Pregledan je oko 3 milijuna puta.

'Drago mi je da se ljudima sviđa ovaj video. Ovo je kompliment. Moje velike lude oči... slatke su', kazala je Lisa.

Kenny tada nije obraćao puno pažnje na njezinu reakciju, kaže - bio je zabrinut za veličinu prstena, jer je, ispalo je, kupio preveliki. 'Bio je toliko velik da smo ga za prst zavezali gumicama za kosu. Bilo je zaista smiješno', kazao je.

Par će se vjenčati ove godine u travnju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene