Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suhe noge zamjeniku ministra bile su najvažnije, pa i unatoč tome što se nalazio na mjestu tragedije.


Japanski zamjenik ministra obnove Shunsuke Mutai pokazao je prije nekoliko dana da se po leđima naroda da jahati i doslovno. Kako ne bi smočio noge, Mutai je od jednog predstavnika vlade zatražio da ga prenese preko lokve, što je ministra obnove Masahira Imamuru natjeralo da se zacrveni od srama.

Vezani članci Japan pogodio razorni tajfun (Foto: AFP) - 7 Tajfun Hagibis pogodio najveći japanski otok: Najmanje 40 mrtvih, 92.000 domova ostalo bez struje Tajfun Hagibis poharao Japan (Foto: AFP) Poplave, odroni, urušila se brana: Razoran tajfun Hagibis u Japanu odnio najmanje 19 života

Imamura se u subotu ispričao javnosti i duboko naklonio ispred kamera jer, osim što se Mutai prema kolegi ponio kao da mu je sluga, prilika u kojoj je odlučio ponajprije brinuti o svojim suhim nogama nije mogla biti gora.

Naime, Mutai tog se dana nalazio u Iwaizumi, u kraju u kojem je tajfun Lionrock odnio preko dvadeset života i načinio golemu materijalnu štetu. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju