Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujući trenutak

VIDEO Oči u oči s najvećim mesožderom na Zemlji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimatelj divljih životinja iz Škotske doživio je nezaboravan susret s jednim od najubojitijih kopnenih grabežljivaca na svijetu.

Gordon Buchanan uočio je polarnog medvjeda, a kad se ovaj približio i počeo napadati njegovu zaštitnu kapsulu, on je nastavio snimati. Ono što je dobio su nevjerojatne snimke, koje bi same po sebi utjerale strah u kosti mnogima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veoma važno za ljude OTVARA SE U SLUČAJU KATASTROFE Zavirite u skladište 'sudnjega dana' Slika nije dostupna Uoči pomrčine sunca Češki turist preživio napad polarnog medvjeda: 'Sretan sam što sam živ!'

>> Polarna medvjedica u rijetko viđenom izdanju!

Buchanan je zapravo i htio snimati polarne medvjede u najsjevernijem dijelu Norveške, Svalbardu, koji je zapravo arktički arhipelag. Za njegovu sigurnost, njegov tim je konstruirao zaštitnu kapsulu, kako bi se Buchanan mogao približiti što više, bez da i sam postane ručak najvećem mesožderu na Zemlji, prenosi NY Daily News.

'To je jedna od najjačih životinja na planetu, jedna od najstrašnijih životinja na planetu i jedna od malobrojnih koji nas vide kao hranu', istaknuo je Buchanan. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene