Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimatelj divljih životinja iz Škotske doživio je nezaboravan susret s jednim od najubojitijih kopnenih grabežljivaca na svijetu.


Gordon Buchanan uočio je polarnog medvjeda, a kad se ovaj približio i počeo napadati njegovu zaštitnu kapsulu, on je nastavio snimati. Ono što je dobio su nevjerojatne snimke, koje bi same po sebi utjerale strah u kosti mnogima.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Što se sve nalazi u 'trezoru sudnjeg dana'? Slika nije dostupna Polarni medvjed ubio Britanca u Norveškoj zbog zubobolje

>> Polarna medvjedica u rijetko viđenom izdanju!

Buchanan je zapravo i htio snimati polarne medvjede u najsjevernijem dijelu Norveške, Svalbardu, koji je zapravo arktički arhipelag. Za njegovu sigurnost, njegov tim je konstruirao zaštitnu kapsulu, kako bi se Buchanan mogao približiti što više, bez da i sam postane ručak najvećem mesožderu na Zemlji, prenosi NY Daily News.

'To je jedna od najjačih životinja na planetu, jedna od najstrašnijih životinja na planetu i jedna od malobrojnih koji nas vide kao hranu', istaknuo je Buchanan. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook