Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skijaši koji put u potrazi za adrenalinom dobiju i više nego što su tražili. Takav je slučaj bio i s Austrijancem Stefanom Agerom, kojeg je od tragedije spasila jedino puka sreća.


Popevši se na jedan od planinskih vrhunaca iznad ledenjaka Stubai, spremao se napraviti jedan izazovan spust, no kad je stao na drugu skiju, sve je krenulo po zlu, piše Daily Mail. Izgubio je ravnotežu i počeo se kretati unazad te je pao s gotovo vertikalne litice prema ledenjaka.

Vezani članci Ekipa Nove TV probila se do jame na Sjevernom Velebitu u kojoj je 3500 godina star led (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Otkriće koje će potaknuti nova istraživanja: Ekipa Dnevnika Nove TV probila se do jame u kojoj je 3500 godina star led Droga (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL) Austrijanac u Hrvatsku pokušao unijeti 61 kg marihuane i 1,1 kg hašiša

Čitav pad snimila je kamera na njegovoj kacigi. Pad je trajao čitavih 15 sekundi i nije izgledao nimalo lijepo. Iako je Ager bespomoćno padao, u podnožju, nakon što se zaustavio, shvatio je da mu nije ništa i koliko je zapravo imao sreće.

'Koji sam ja srećković!', rekao je. Pogledajte snimku koja je, naravno postala instant hit na internetu.