Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuće

VIDEO Pred vozačem se doslovno podignula cesta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da se vozite ulicom, pristojno i u skladu s prometnim pravilima, a onda najednom tlo pod vama erumpira...

Nesvakidašnji prometni incident snimljen je prošlog četvrtka u Jekaterinburgu u Rusiji. Snimka kamere iz automobila jednog vozača koji se tog popodneva vozio kroz grad, prikazuje asfalt kako doslovce puca i erumpira u trenutku kad nailazi drugi automobil.

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

>> VIDEO Najbizarnije vozilo svih vremena?!

Iako snimka izgleda zastrašujuće, teško da se može zamisliti kakav strah je tek osjetio vozač oštećenog automobila. Zanimljivo je i to da je vozač koji je snimio nesreću, nakon što je uvidio da nema ozlijeđenih, jednostavno obišao pukotinu i nastavio dalje.

Dok nije navedeno zbog čega je došlo do oštećenja dijela ceste, za pretpostaviti je kako je ispod ceste pukla vodovodna cijev te da je asfalt popustio pod ogromnim pritiskom vode. Pogledajte snimku koju prenosi English Russia.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene