Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki redatelj snimio je proces starenja na neobičan način - 'stvorio' je osobu na filmu i dao joj ime Danielle, a ona je u pet minuta od djevojčice postala starica.


Anthony Cerniello napravio je petominutni film o starenju koristeći fotografije djevojčice i različitih članica njezine obitelji, a uz pomoć dvojice stručnjaka za animaciju, te je fotografije pretvorio u 'timelapse' video, koji na vrlo uvjerljiv način prikazuje ubrzani proces starenja.

Vezani članci Sabire Plaku (85) već 30 godina čuva kip bivšeg komunističkog diktatora Svakog jutra već 30 godina obilazi kip diktatora skriven ispod sijena: "Nevidljiv je, ali prisutan" Marijan Klarica i Valentina Baus - 1 Starost i zdravlje: "Treba razumijevanja, ljubavi i pažnje za roditelje, djedove i bake..."

>> VIDEO: Ovo je ista osoba, razlika je svega nekoliko mjeseci!

Video počinje s djevojčicom Danielle, a u početku videa izgleda kao da se ništa ne događa. Tek nakon nekoliko desetaka sekundi gledatelj počinje shvaćati kako nastupaju promijene na licu djevojčice.

'Ideja je bila dočarati da se nešto događa što ne možete vidjeti, ali možete osjetiti, poput samog starenja', rekao je Cereniello za portal iO9.

'Htio sam napraviti osobu, mislio sam kako na taj način mogu ispričati priču, ali je sve ispalo pomalo robotski, poput androida', zaključio je Cereniello.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju