Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako je to moguće?

VIDEO: Ovo je ista osoba, razlika je svega nekoliko mjeseci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineskinja koju tamošnji mediji nazivaju samo Wu, rodila je te nakon toga naglo ostarjela i sad izgleda poput starice u dobi od 60 ili 70 godina.

Nesretna 27-godišnja djevojka ne želi se pojavljivati na javnim mjestima i boji se susreta s ljudima, a mnogi su je već prozvali bakom. promjena koju je pretrpjela, za nju je prevelik šok.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROSVJED U SREMSKOJ MITROVICI "Rodilište, a ne mučilište": Jeziva iskustva rodilja digla Srbiju na noge Ilustracija Mučan slučaj Doktor iz Srbije kojega je rodilja optužila za smrt svoje bebe i nasilje tijekom poroda javio se policiji

>> Ima 127 godina i tvrdi da je najstarija na svijetu

Prošle godine Wu je rodila dječaka te je odmah nakon poroda počela stariti, prenosi LiveLeak. ostarjela je toliko da se više ne može pogledati u ogledalo, da ne doživi novi šok.

Jednako kao i ona, šokirani su i kineski liječnici, a nitko iz medicinske struke nema objašnjenje za njezino iznenadno starenje.

Wu je čak pomišljala i na to da si oduzme život, no pobijedila je nada u to kako bi joj liječnici ipak mogli obnoviti izgled i vratiti joj izgubljenu mladost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene