Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne pokušavajte kod kuće

Usporena snimka: Evo kako uništiti stvari na potpuno neobičan način!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Danskom TV showu Dumt & Farlight gledatelji su ovih dana mogli vidjeti čitav niz besmislenih eksperimenata koji većini ljudi nikada ne bi ni pali na pamet. Pogledajte video.

Dečkima na danskoj televiziji je očito dojadilo da im cijeli život netko govori nemojte ovo, nemojte ono. Pa su odlučili napraviti sve to i još su sve snimili visokobrzinskom super kamerom. A dodatno poseban dojam usporena snimka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fear of the dark Poljubila je guzom pod od straha: Djevojku prestravio plišani psić Slika nije dostupna Osnove fizike Pogledajte fascinantne usporene snimke vibracije!

>> Ne pokušavajte kod kuće: Mikrovalna uništava - sve!

Dečki su tako snimili kako se kosilicom 'uređuje' tepih, vatromet u sobi, eksploziju boce vina u mikrovalnoj pećnici, pucali su u limenku Cole, pilili PET bocu Cole motornom pilom, razbili akvarij kuglom za razbijanje zidova, napunili lubenicu petardama i još puno, puno beskorisnih, ali impresivnih pokusa. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene