Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Psihijatar Caho vjeruje da terapija kupusom može pomoći, ali povrće ne bi smjelo nadomjestiti ljudski kontakt. Inače, ako ga se redovito izvodi u šetnju kupus brzo postaje nejestiv.


Kineski tinejdžeri koji ne mogu dobiti kućne ljubimce toliko su usamljeni i depresivni da u šetnju vode kupus, piše Huffington Post.

Vezani članci Prijatelji (Foto: IMDB) Kći Rachel i Rossa je odrasla i nakon 16 godina je odgovorila Chandleru na foru iz obožavane serije Ron Leibman (Foto: Screenshot) Preminuo poznati glumac iz "Prijatelja": Borio se s upalom pluća i na kraju izgubio bitku...

'Osjećam da mogu prebaciti negativne misli o sebi na kupus, s njim prošetati i vratiti se kući s većim samopoštovanjem', rekao je 17-ogodišnji Lui Ja Chen.

Drugi tinejdžer iste dobi, Da-Xia Sung, kazao je da ga više zanima njegov kupus nego roditelji. 'On me bolje razumije', piše list koji objavljuje i sliku nekolicine mladih koji na povodcu vode kupuse. Oko njih se okupilo nekoliko znatiželjnika koji ih fotografiraju.

Tinejdžeri ne razlikuju stvarni od virtualnog svijeta!

Psihijatar Wen Chao (56) vjeruje da terapija kupusom može pomoći, ali upozorava da odnos s tim povrćem ne bi smio nadomjestiti ljudski kontakt. 'Na kraju, ipak je zdravije popričati s nekim tko može i odgovoriti', rekao je za list.

Svježi kupus može potrajati u hladnjaku i do dva tjedna, ali redovito izlaženje u šetnju moglo bi ga vrlo brzo učiniti nejestivim, pojašnjava Huffington Post. Ali, u konačnici, kućni ljubimci i nisu namijenjeni tome da ih se pojede. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook