Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bijesni je mladić razbojnika na kraju ipak predao policajcima, koji su ga upozorili na moguću tužbu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.


Meksikanac Charlie V. iz Playe del Carmen uživo je u subotu oko pola pet ujutro prenosio na Facebooku što je činio muškarcu kojeg je zatekao kako mu pljačka dom.

Vezani članci Oglasi za vrijeme izolacije Od dosade provjerio što ljudi prodaju ovih dana pa sad ima noćne more Slika nije dostupna Na području PU primorsko-goranske velik porast krađa i provala

Snimka puna nasilja je postala golemi hit na brojnim digitalnim platformama, osobito na YouTubeu na kojem je skupila preko 700 tisuća pregleda od utorka navečer.

Meksički portali nažalost u međuvremenu nisu napisali koju rečenicu više, pa možemo izdvojiti tek ono što ćete i sami vidjeti na snimci, da je Charlie V. razbojnika naposljetku predao policajcima u ruke, koji su ga upozorili da postoji mogućnost kako će ga provalnik tužiti zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Charlie V. je u nedjelju na Facebooku zahvalio neznanima i znanima na podršci, pa dodao kako je svjestan da nasilje nije razumna opcija, ali i naglasio kako vjeruje da je kriminalca trebalo naučiti lekciji.

Od tada više nije pisao statuse, pa ostaje nepoznato je li ga provalnik doista prijavio ili ga je odlučio čim prije zaboraviti. Snimku svejedno nije uklonio.

UPOZORAVAMO DA JE RIJEČ O SNIMCI U KOJOJ JE PRIKAZANO NASILJE!