Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući sadržaj

Uhvatio je provalnika u kući i uživo prenosio na Facebooku što mu radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesni je mladić razbojnika na kraju ipak predao policajcima, koji su ga upozorili na moguću tužbu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Meksikanac Charlie V. iz Playe del Carmen uživo je u subotu oko pola pet ujutro prenosio na Facebooku što je činio muškarcu kojeg je zatekao kako mu pljačka dom.

Pročitajte i ovo Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika'' Ilustracija Pao u rekordnom roku Munjevita akcija: Pogledajte koliko je bilo potrebno policiji da uhiti nevještog provalnika

Snimka puna nasilja je postala golemi hit na brojnim digitalnim platformama, osobito na YouTubeu na kojem je skupila preko 700 tisuća pregleda od utorka navečer.

Meksički portali nažalost u međuvremenu nisu napisali koju rečenicu više, pa možemo izdvojiti tek ono što ćete i sami vidjeti na snimci, da je Charlie V. razbojnika naposljetku predao policajcima u ruke, koji su ga upozorili da postoji mogućnost kako će ga provalnik tužiti zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Charlie V. je u nedjelju na Facebooku zahvalio neznanima i znanima na podršci, pa dodao kako je svjestan da nasilje nije razumna opcija, ali i naglasio kako vjeruje da je kriminalca trebalo naučiti lekciji.

Od tada više nije pisao statuse, pa ostaje nepoznato je li ga provalnik doista prijavio ili ga je odlučio čim prije zaboraviti. Snimku svejedno nije uklonio.

UPOZORAVAMO DA JE RIJEČ O SNIMCI U KOJOJ JE PRIKAZANO NASILJE!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene