Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabrost ili ludost?

U kupaćim kostimima s velikim bijelim psinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ste vjerojatno uvjereni da su morski psi opasna bića čiji se napad ne može tek tako izbjeći, ova grupica ljudi pokušava nas uvjeriti u suprotno.

Morski biolog Dr. Ryan Johnson zajedno sa svojom ženskom ekipom koju naziva anđelima morskih pasa želi dokazati da su Velike Bijele Psine, inače poznate kao iznimno agresivne, zapravo miroljubiva bića kojih se ne treba bojati.

Pročitajte i ovo Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini'' Ilustracija Samo za najhrabrije Kako izaći iz lijesa? Posjetitelji se od sada mogu u tome okušati kroz igru

U svom eksperimentu Dr. Johnson žene iz svoje ekipe stavlja u direktni konakt s morskim psima tako što one u kupaćim kostimima, svijetlećim nakitom i mirisom krvi dodatno privlače psine plivajući među njima.

Iako nam se ovo može činiti smiješno i potpuno suludo, činjenica je da zasad nije bilo slučajeva napada te da u ovom slučaju psi vrlo mirno reagiraju na ljude te ih čak i ignoriraju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene