Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetogodišnji crveni Ferrari koji je nekoć pripadao američkom predsjedniku Donaldu Trumpu prodan je u subotu za 270.000 dolara, objavila je aukcijska kuća.


"Takvi modeli koji su pripadali 'običnim ljudima' postižu cijenu od 125.000 do 175.000 dolara, ovisno o kilometraži, očuvanosti i dodatnoj opremi", rekla je Amy Cristie, glasnogovornica Auctions America.

Vezani članci Hasan Rohani, Donald Trump Trumpa "uopće ne zanima" hoće li Iran pristati na pregovore: "Odustanite od nuklearnog oružja" Mike Pompeo (Foto: AFP) Pompeo je nagovorio Trumpa na likvidaciju Sulejmanija: "Neću otići u mirovinu dok se Sulejmanija ne makne s bojnog polja"

Identitet kupca ipak nije objavljen. Ljubitelji automobila i Trumpovi pristaše divili su se Ferrariju 430 coupe izloženom u kongresnom centru u Fort Lauderdaleu, 50 kilometara sjeverno od Miamia za koji se očekivalo da će postići cijenu od 350.000 dolara.

Nekretninski mogul kupio ga je za osobne potrebe i vozio samo nešto više od četiri godine tijekom kojih je napravio oko 4000 kilometara. Ostalih 6000 napravio je drugi i sadašnji vlasnik koji ga je kupio 2011. (Hina)