Obavijesti Video Pretražite Navigacija
11 dana straha

Nevjerojatno kako je djevojčica (3) preživjela u sibirskoj šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnja djevojčica preživjela je jedanaest dana u sibirskoj šumi punoj divljih medvjeda i vukova zahvaljujući svom psu. Grijao ju je tjedan dana nakon čega se vratio kući po pomoć.

Trogodišnja djevojčica Karina Chikitova preživjela je jedanaest dana u sibirskoj šumi punoj divljih medvjeda i vukova. I to zahvaljujući svom psu, koji ju je grijao tjedan dana nakon čega je otišao do kuće kako bi doveo pomoć. Djevojčica je jela divlje borovnice i pila vodu iz rijeke, piše The Siberian Times.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Premda je šuma opasno mjesto, njezine jedine ozljede su bili ugrizi komaraca i ogrebotine na nogama. Naime, djevojčica se iz kuće u Jakutske, ruske najveće pokrajne uputila prema šumi sa psićem sljedeći oca koji je išao u udaljeno selo. Otac nije spazio kako ga kći i psić prate, a oni su se u međuvremenu izgubili. Kada je nakon četiri dana majka stupila u kontakt s ocem, shvatili su kako se njihova kći izgubila i prijavili su nestanak.

Nakon 7 godina - Privedeni muškarci osumnjičeni za njezin nestanak

Potraga helikopterom je bila otežana jer je Katarina svoje sklonište napravila u visokoj travi. Kada se psić vratio kući, spasioci su krenuli u spašavanje uz pomoć psića i pronašli je.

Premda su njezine šanse za preživljavanje bile minimalne, uspjela je preživjeti zahvaljujući životinjskom instiktu psića. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene