Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na tragu Madeleine

Nakon 7 godina - Privedeni muškarci osumnjičeni za njezin nestanak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero osumnjičenih privedeno je u policijsku postaju u portugalskom Algarveu na ispitivanje vezano uz nestanak djevojčice Madeleine McCann.

Osumnjičeni su ispitivani od strane lokalne policije, u prisustvu djelatnika Scotland Yarda. Riječ je o tri Portugalca i jednom Rusu, kompjuterskom stručnjaku koji se zove Sergey Malinka, a čiji je dom u Praia da Luzu pretražen odmah nakon nestanka Madeleine McCann, 2007. godine.

Osumnjičenike je ispitivao detektiv Andy Redwood koji zasad novinarima nije želio otkriti nikakve nove detalje vezane za ovaj slučaj nestanka.

Jedna od osumnjičenika, Sergey Malinka, kratko je izjavio kako će se, prije bilo kakvih izjava policiji, savjetovati sa svojim odvjetnikom.

Pročitajte i ovo Julia Wendell Na ovo se čekalo Djevojka koja tvrdi da je nestala Maddie dobila rezultate DNK analize Slika nije dostupna Svjetski mediji prenose Tajna Madeleine McCann - Roditelji ne gube nadu: "Ona je naša kći, uvijek će i biti"

Istraga sve bliža Madeleine McCann - Na istom mjestu zlostavljana 10-godišnjakinja!

Osim ove četvorice, policija će ispitati i osmero djelatnika resorta u kojem je djevojčica nestala tijekom odmora s roditeljima. No, oni će biti ispitani u svojstvu svjedoka.

Podsjećamo, Madeleine McCann je nestala u svibnju 2007., kada je imala nepune četiri godine, dok su njezini roditelji večerali s prijateljima u restoranu pokraj apartmana u kojem su boravili u Praia da Luzu.

Nakon 14 mjeseci sporne istrage portugalska policija zatvorila je slučaj, no lani su britanske i portugalske vlasti odlučile ponovo otvoriti istragu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene