Vozači podzemne željeznice u New Yorku doživjeli su iznenađenje kada su u vagonu pronašli tijelo morskog psa.


Nadležni je iza ponoći pronašao 1,2 metra dugog morskog psa te je preselio putnike u drugi vagon, prenose vlasti 'Metropolitan Transportationa'.

>>VIDEO Ogromna morska svijetleća neman od 30 METARA!

Vezani članci Poplava u New Yorku VIDEO Drama u New Yorku: Podzemna željeznica potopljena, putnici do pojasa u vodi Riječka gradska plaža Pećine (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Plivao je do same obale: Uz plažu na Pećinama jutros snimljen morski pas

Slike morskog psa objavljene su na internetu, zajedno sa slikama putnika koji su pozirali pored životinje stavljajući mu cigarete i putne karte u usta.

Dosad su golubovi, a jednom čak i oposum, uspjevali ponekad ući u vagone vlakova njujorške podzemne, ali morski psi nikad. 'Teško je biti iznenađen jer se u ovom gradu stalno događaju lude stvari, ali ovo je ipak malo previše', kazala je putnica koja je fotografirala morskog psa u vlaku.

Zanimljivo je što se to dogodilo tijekom 'Tjedna morskih pasa', razdoblja kada je 'Discovery Channel' posvećen morskim psima. Glasnogovornica Discovery Channela kaže kako to nema nikakve veze sa morskim psom pronađenim u podzemnoj, prenosi Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook